Battle4Kids groeit komend jaar

Deel dit op social media

 Facebook  Twitter  LinkedIn

De Stichting Battle4kids organiseert evenementen op het gebied van Kunst, Cultuur, Natuur, Sport en Educatie. Bij alle evenementen zijn kwetsbare kinderen de belangrijkste doelgroep. De stichting zoekt bedrijven en/of particulieren die op hun manier een steentje willen bijdragen aan de doelstellingen van de Stichting Battle4kids.

Draag bij om dit project tot een succes te maken


18% behaald

van alle wensen

Deze mensen gingen je voor

Anoniem

Professionals voor o.a. beheren en doorontwikkeling websites, implementeren office 365 voor vrijwilligersteam, bouwen templates in Word

Anoniem

DTP professional die materiaal voor de evenementen vorm kan geven

Pim

Filmpje start

Waarom we dit doen?

De Stichting Battle4kids wil graag kwetsbare groepen in onze samenleving – onder wie kinderen en gehandicapten – een steuntje in de rug geven. Dit wil zij realiseren door de inzet van vermaak, plezier en ontspanning. Daarbij hanteert zij de visie “Waar elk kind wint” en gebruikt zij de slogan “via Kunst, Cultuur, Natuur, Sport en Educatie samen creëren en samen beleven".

Hoe gaan we dit doen?

De visie is “Waar elk kind wint” en de slogan “via Kunst, Cultuur, Muziek, Natuur, Sport en Educatie samen creëren en samen beleven". Bij alle activiteiten die we organiseren gaat het om een positieve impuls waardoor één of meerdere kwetsbare groepen van kinderen en/of jongeren in onze samenleving een steuntje in de rug voelen. We vragen met onze evenementen ook aandacht voor zeldzame kinderziektes.

Wat gaan we doen?

We organiseren jaarlijks de Buddy Obstacle Run (dit jaar op 26 juni 2021). Het is een run met allerlei hindernissen en sporters met en zonder kunnen meedoen. We willen ook een workshop rap, dance en theater organiseren in het Koelhuis.

Met wie gaan we dit doen?

We werken al samen met heel veel vrijwilligers, bedrijven en organisaties, maar we zoeken nog veel meer mensen die ons mee kunnen helpen om onze groeiende organisatie professioneel te ondersteunen.

Wensenlijst

Neem contact met de initiatiefnemer(s)

Wil je meer weten of heb je een vraag over dit project? Laat hier je bericht achter!

Vul alle velden in tenzij anders aangegeven.

Jouw gegevens
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste initiatieven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Nieuwsbrief - Optioneel
Privacy

Wij regelen de bescherming en de beveiliging van jouw gegevens op onze website.

  • De persoonsgegevens die je hier achter laat gebruiken wij uitsluitend om je bijdrage te verwerken en om eventueel hierover contact met je op te nemen.

    Lees onze privacyverklaring

  • Akkoord privacyverklaring

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mpower